De Britse zangeres Laura Marling heeft een nieuw album uitgebracht 'Once I Was An Eagle'. Ter ere van het nieuwe album heeft Marling een kortfilm gedraaid.

Met 'Once I was An Eagle' is Laura Marling al aan haar vierde album toe. De amper 23-jarige singer-songwriter heeft een ingetogen stem en kiest voor muziek met folkachtige elementen. We kennen haar onder meer van de nummers 'My Manic and I' en 'Devil's Spoke'.

Voor het vierde album dook Laura Marling niet enkel de studio in, maar ze draaide een kortfilm 'When Brave Bird Saved' samen met regisseurs FRED & NICK.

Voor de kortfilm werden de regisseurs geïnspireerd door het album en er zijn ook nummers van de nieuwe plaat te horen in de kortfilm. Laat je helemaal verrassen en bekijk de kortfilm:

(LVR)

De Britse zangeres Laura Marling heeft een nieuw album uitgebracht 'Once I Was An Eagle'. Ter ere van het nieuwe album heeft Marling een kortfilm gedraaid. Met 'Once I was An Eagle' is Laura Marling al aan haar vierde album toe. De amper 23-jarige singer-songwriter heeft een ingetogen stem en kiest voor muziek met folkachtige elementen. We kennen haar onder meer van de nummers 'My Manic and I' en 'Devil's Spoke'. Voor het vierde album dook Laura Marling niet enkel de studio in, maar ze draaide een kortfilm 'When Brave Bird Saved' samen met regisseurs FRED & NICK. Voor de kortfilm werden de regisseurs geïnspireerd door het album en er zijn ook nummers van de nieuwe plaat te horen in de kortfilm. Laat je helemaal verrassen en bekijk de kortfilm:(LVR)