Dit jaar is het thema van Laundry Day 'Revolutie'. Hiermee wil Laundry Day groots uitpakken en ook nieuw talent een podium geven. Laundry Day is opgebouwd uit vijf podia, drie feesttenten en een Mojito-bos. Nieuw dit jaar is het 'Mini talent stage'. Hier kan opkomend talent tonen wat ze in hun mars hebben.

Maar ook gevestigde waarden krijgen een plek op het festival. Zo staan onder meer Martin Solveig en Dimitri Vegas & Like Mike op het podium.

Het festival loopt nog door tot middernacht. Vanaf 23.00uur kan je het festivalterrein niet meer op van buiten. (LVR)

Dit jaar is het thema van Laundry Day 'Revolutie'. Hiermee wil Laundry Day groots uitpakken en ook nieuw talent een podium geven. Laundry Day is opgebouwd uit vijf podia, drie feesttenten en een Mojito-bos. Nieuw dit jaar is het 'Mini talent stage'. Hier kan opkomend talent tonen wat ze in hun mars hebben. Maar ook gevestigde waarden krijgen een plek op het festival. Zo staan onder meer Martin Solveig en Dimitri Vegas & Like Mike op het podium. Het festival loopt nog door tot middernacht. Vanaf 23.00uur kan je het festivalterrein niet meer op van buiten. (LVR)