De release voor 'Honeymoon' staat gepland voor september. Aan Billboard liet Del Rey weten dat de sound van de plaat in dezelfde stijl van haar eerste twee albums ligt. 'Ik heb ervan genoten om een meer noir gevoel op te roepen voor Honeymoon,' legde ze uit. Ook liet de zangeres vallen dat er een cover van Nina Simones 'Don't Let Me Be Misunderstood' op het album zal staan.

Om haar nieuwe album te promoten lanceerde Lana Del Rey een Instagramprofiel. Daar laat ze af en toe stukjes horen van nummers en houdt ze haar publiek geboeid met mysterieuze foto's van haarzelf en mensen die hebben meegewerkt aan 'Honeymoon'.

(LP)

De release voor 'Honeymoon' staat gepland voor september. Aan Billboard liet Del Rey weten dat de sound van de plaat in dezelfde stijl van haar eerste twee albums ligt. 'Ik heb ervan genoten om een meer noir gevoel op te roepen voor Honeymoon,' legde ze uit. Ook liet de zangeres vallen dat er een cover van Nina Simones 'Don't Let Me Be Misunderstood' op het album zal staan. Om haar nieuwe album te promoten lanceerde Lana Del Rey een Instagramprofiel. Daar laat ze af en toe stukjes horen van nummers en houdt ze haar publiek geboeid met mysterieuze foto's van haarzelf en mensen die hebben meegewerkt aan 'Honeymoon'. (LP)