Op Instagram deelde Del Rey mee dat haar eerste gedichtenboek zo goed als klaar is. De zangeres brengt het boek uit in eigen beheer, maar zoekt nog winkels die het zouden willen uitbrengen. 'Sinds vorige week ben ik klaar met het schrijven van een klein poëzieboekje waar ik de afgelopen dertien maanden aan gewerkt heb', aldus de zangeres. Wanneer het boek wordt uitgebracht is nog niet bekend.

'Ik ben zo opgewonden dat ik mijn eerste gedichtenboek in eigen beheer uitbreng', liet de 33-jarige Del Rey weten. 'Als er boekenwinkels in het zuiden van Californië of San Francisco geïnteresseerd zijn, laat het me dan weten. Dan kom ik hoogstpersoonlijk een paar dozen brengen wanneer de boeken klaar zijn.'

Haar fans waren laaiend enthousiast op sociale media. Wanneer een van hen vroeg hoeveel het boek zou kosten, antwoordde de zangeres: '1 dollar. Want mijn gedachten zijn onbetaalbaar.' Wie al een voorproefje wil van haar gedichten, kan terecht op haar Instagram-pagina. Del Ray liet in januari weten dat haar nieuwste studioalbum, 'Norman Fucking Rockwell', klaar is en binnenkort uitkomt. De single 'Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have - But I Have It' liet ze wel al op de wereld af. De zangeres kondigde eveneens aan dat een reeks aangekondigde optredens van haar niet doorging. Doorheen juni en juli heeft Del Ray wel al zes concerten gepland doorheen Europa.

De 'Video Games'-zangeres maakte vijf studioalbums. "Born To Die" uit 2012 is hiervan het meest succesvol, er werden wereldwijd meer dan vier miljoen exemplaren van verkocht. (Belga)

Op Instagram deelde Del Rey mee dat haar eerste gedichtenboek zo goed als klaar is. De zangeres brengt het boek uit in eigen beheer, maar zoekt nog winkels die het zouden willen uitbrengen. 'Sinds vorige week ben ik klaar met het schrijven van een klein poëzieboekje waar ik de afgelopen dertien maanden aan gewerkt heb', aldus de zangeres. Wanneer het boek wordt uitgebracht is nog niet bekend. 'Ik ben zo opgewonden dat ik mijn eerste gedichtenboek in eigen beheer uitbreng', liet de 33-jarige Del Rey weten. 'Als er boekenwinkels in het zuiden van Californië of San Francisco geïnteresseerd zijn, laat het me dan weten. Dan kom ik hoogstpersoonlijk een paar dozen brengen wanneer de boeken klaar zijn.' Haar fans waren laaiend enthousiast op sociale media. Wanneer een van hen vroeg hoeveel het boek zou kosten, antwoordde de zangeres: '1 dollar. Want mijn gedachten zijn onbetaalbaar.' Wie al een voorproefje wil van haar gedichten, kan terecht op haar Instagram-pagina. Del Ray liet in januari weten dat haar nieuwste studioalbum, 'Norman Fucking Rockwell', klaar is en binnenkort uitkomt. De single 'Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have - But I Have It' liet ze wel al op de wereld af. De zangeres kondigde eveneens aan dat een reeks aangekondigde optredens van haar niet doorging. Doorheen juni en juli heeft Del Ray wel al zes concerten gepland doorheen Europa. De 'Video Games'-zangeres maakte vijf studioalbums. "Born To Die" uit 2012 is hiervan het meest succesvol, er werden wereldwijd meer dan vier miljoen exemplaren van verkocht. (Belga)