Lady Gaga moet de rest van de concerten van de concerttournee "The Born This Wall" in de Verenigde Staten afzeggen. De heupblessure is erger dan gedacht en noopt de 26-jarige zangeres tot een spoedoperatie. Dat heeft La Gaga bekendgemaakt op haar website.

"Na aanvullende tests in het ziekenhuis is een scheur in haar rechterheup ontdekt. Hiervoor moet Lady Gaga een spoedoperatie ondergaan en vervolgens voldoende rust nemen. Ze wordt hierdoor gedwongen haar tournee af te zeggen", aldus concertpromotor Live Nation Global Touring.

In eerste instantie had Lady Gaga vier concerten in Chicago, Detroit en Ontario geschrapt, maar de blessure bleek ernstiger dan gevreesd. De wereldtournee van Lady Gaga begon in april in Zuid-Korea en had nog tot 20 maart in Tulsa moeten lopen. (Belga)

Lady Gaga moet de rest van de concerten van de concerttournee "The Born This Wall" in de Verenigde Staten afzeggen. De heupblessure is erger dan gedacht en noopt de 26-jarige zangeres tot een spoedoperatie. Dat heeft La Gaga bekendgemaakt op haar website."Na aanvullende tests in het ziekenhuis is een scheur in haar rechterheup ontdekt. Hiervoor moet Lady Gaga een spoedoperatie ondergaan en vervolgens voldoende rust nemen. Ze wordt hierdoor gedwongen haar tournee af te zeggen", aldus concertpromotor Live Nation Global Touring. In eerste instantie had Lady Gaga vier concerten in Chicago, Detroit en Ontario geschrapt, maar de blessure bleek ernstiger dan gevreesd. De wereldtournee van Lady Gaga begon in april in Zuid-Korea en had nog tot 20 maart in Tulsa moeten lopen. (Belga)