Fans van Lady Gaga kunnen op beide oren slapen: er komt wel degelijk een film - lees documentaire - over het leven van de zangeres. La Gaga heeft het nieuws zelf getweet op Kerstdag. Vriend en fashionicoon Terry Richardson wordt haar partner-in-crime voor het project.

Richardson en Gaga werkten al eens samen voor het fotoboek 'Lady Gaga x Terry Richardson'. De 24-jarige maakt binnenkort haar filmdebuut in 'Machete Kills', van regisseur Robert Rodriguez, waarin ze de rol van Lady Chameleon zal vertolken. (DB)

Fans van Lady Gaga kunnen op beide oren slapen: er komt wel degelijk een film - lees documentaire - over het leven van de zangeres. La Gaga heeft het nieuws zelf getweet op Kerstdag. Vriend en fashionicoon Terry Richardson wordt haar partner-in-crime voor het project. Richardson en Gaga werkten al eens samen voor het fotoboek 'Lady Gaga x Terry Richardson'. De 24-jarige maakt binnenkort haar filmdebuut in 'Machete Kills', van regisseur Robert Rodriguez, waarin ze de rol van Lady Chameleon zal vertolken. (DB)