Een hele dag lang valt de nieuwe cd van de meest invloedrijkste artiest ter wereld te beluisteren in de Brusselse en de Antwerpse metrostations. Tussen 6 en 21 uur kunnen pendelaars in de 69 (pre)metrostations in Brussel ongestoord meeneuriën met alle nummers van het derde album van de superster Lady Gaga, 'Born This Way'. De MIVB deed eind vorig jaar al een gelijkaardige stunt met de nieuwste van Kings of Leon.

Ook in de Antwerpse metro zal 'Born this Way' een hele dag te beluisteren zijn. In de stations Opera, Meir, Groenplaats, Diamant, Plantin, Astrid, Elisabeth, Handel, Schijnpoort, Sport en Van Eeden zal het 'aangenaam' vertoeven zijn met Judas en co op de achtergrond.

N.M.

Een hele dag lang valt de nieuwe cd van de meest invloedrijkste artiest ter wereld te beluisteren in de Brusselse en de Antwerpse metrostations. Tussen 6 en 21 uur kunnen pendelaars in de 69 (pre)metrostations in Brussel ongestoord meeneuriën met alle nummers van het derde album van de superster Lady Gaga, 'Born This Way'. De MIVB deed eind vorig jaar al een gelijkaardige stunt met de nieuwste van Kings of Leon. Ook in de Antwerpse metro zal 'Born this Way' een hele dag te beluisteren zijn. In de stations Opera, Meir, Groenplaats, Diamant, Plantin, Astrid, Elisabeth, Handel, Schijnpoort, Sport en Van Eeden zal het 'aangenaam' vertoeven zijn met Judas en co op de achtergrond. N.M.