22 september is de datum waarom het jazzalbum 'Cheek to cheek' gereleased wordt. Tony Bennett speelt diezelfde dag een concert in het Koninkijk Circus, Lady Gaga is op dinsdag te zien in het Antwerpse Sportpaleis. Dus het is geen verrassing dat de twee onze hoofdstad uitkozen om een optreden te geven.

Het concert zal plaatsvinden om 22u30 en zal ongeveer een halfuurtje duren. Mobistar-klanten kunnen kansmaken op één van de 2500 duotickets voor het gelegenheidsoptreden. De show zal bovendien opgenomen worden en in de loop van het jaar wereldwijd uitgezonden. (AB)

22 september is de datum waarom het jazzalbum 'Cheek to cheek' gereleased wordt. Tony Bennett speelt diezelfde dag een concert in het Koninkijk Circus, Lady Gaga is op dinsdag te zien in het Antwerpse Sportpaleis. Dus het is geen verrassing dat de twee onze hoofdstad uitkozen om een optreden te geven.Het concert zal plaatsvinden om 22u30 en zal ongeveer een halfuurtje duren. Mobistar-klanten kunnen kansmaken op één van de 2500 duotickets voor het gelegenheidsoptreden. De show zal bovendien opgenomen worden en in de loop van het jaar wereldwijd uitgezonden. (AB)