Als eerbeetoon aan de legendarische frontman Lemmy, die afgelopen december op zeventigjarige leeftijd de strijd tegen kanker verloor, verschijnt er op 27 mei een live-album en film over de laatste tour van Motörhead: Clean Your Clock.

De plaat en de film zullen bestaan uit fragmenten die werden opgenomen tijdens twee concerten in München op 20 en 21 november vorig jaar. Het allerlaatste optreden van Motörhead, dat een maand later in Berlijn plaatsvond, werd niet geregistreerd.

Veelzijdige release

Clean Your Clock komt beschikbaar op vinyl, cd, dvd en Blu-ray. Daarnaast brengt het Duitse UDR een exclusieve boxset uit voor de echte Motörhead-fanaten, bestaande uit twintig nummers, waar de klassiekers Ace of Spades en Orgasmatron deel van uitmaken, met verscheidene gitaarsolo's door Phil Campbell.

(JG)

Als eerbeetoon aan de legendarische frontman Lemmy, die afgelopen december op zeventigjarige leeftijd de strijd tegen kanker verloor, verschijnt er op 27 mei een live-album en film over de laatste tour van Motörhead: Clean Your Clock.De plaat en de film zullen bestaan uit fragmenten die werden opgenomen tijdens twee concerten in München op 20 en 21 november vorig jaar. Het allerlaatste optreden van Motörhead, dat een maand later in Berlijn plaatsvond, werd niet geregistreerd. Veelzijdige releaseClean Your Clock komt beschikbaar op vinyl, cd, dvd en Blu-ray. Daarnaast brengt het Duitse UDR een exclusieve boxset uit voor de echte Motörhead-fanaten, bestaande uit twintig nummers, waar de klassiekers Ace of Spades en Orgasmatron deel van uitmaken, met verscheidene gitaarsolo's door Phil Campbell. (JG)