Vrijdagavond hebben ongeveer 11.000 muziekliefhebbers het gratis festival Linkerwoofer op de Antwerpse linkeroever bezocht. Het evenement is dit weekend aan zijn derde en laatste editie toe.

In 2004 wilden een aantal vrienden het leven voor jongeren op de linker-Scheldeoever aantrekkelijker maken. Ze startten daarom de eerste editie van het gratis festival, wat voor een vierhonderdtal bezoekers zorgde.

Doorheen de jaren groeide het festival uit tot wat het nu is. Dit jaar vindt het festival voor de derde keer twee dagen plaats.

Vrijdagavond speelden Roland & Mauro (foto), The Van Jets en Absynthe Minded. Zaterdagavond volgen nog onder meer Daan, The Clement Peerens Explosition en DJ Tom Barman. (Belga/MI)

Vrijdagavond hebben ongeveer 11.000 muziekliefhebbers het gratis festival Linkerwoofer op de Antwerpse linkeroever bezocht. Het evenement is dit weekend aan zijn derde en laatste editie toe.In 2004 wilden een aantal vrienden het leven voor jongeren op de linker-Scheldeoever aantrekkelijker maken. Ze startten daarom de eerste editie van het gratis festival, wat voor een vierhonderdtal bezoekers zorgde. Doorheen de jaren groeide het festival uit tot wat het nu is. Dit jaar vindt het festival voor de derde keer twee dagen plaats. Vrijdagavond speelden Roland & Mauro (foto), The Van Jets en Absynthe Minded. Zaterdagavond volgen nog onder meer Daan, The Clement Peerens Explosition en DJ Tom Barman. (Belga/MI)