Voor eventjes had Rock Werchter geen openingsact in de Pyramid Marquee. De Amerikaanse Azealia Banks had haar zomertournee geannuleerd om voort te werken aan haar debuutplaat.

De vervanger wordt de Nederlandse hiphopartiest Kraantje Pappie. Die heeft bij ons een hit te pakken met 'Waar is Kraan?'. Dat staat al dertien weken in de Ultratop 50. Zijn tweede album 'Crane' kwam in januari uit.

Intussen zijn er nog enkel dagtickets voor donderdag verkrijgbaar. Wie Kraantje Pappie, The Cure, Justice en Selah Sue aan het werk wil zien, moet snel zijn want er zijn nog maar 2000 tickets over.

Voor eventjes had Rock Werchter geen openingsact in de Pyramid Marquee. De Amerikaanse Azealia Banks had haar zomertournee geannuleerd om voort te werken aan haar debuutplaat.De vervanger wordt de Nederlandse hiphopartiest Kraantje Pappie. Die heeft bij ons een hit te pakken met 'Waar is Kraan?'. Dat staat al dertien weken in de Ultratop 50. Zijn tweede album 'Crane' kwam in januari uit.Intussen zijn er nog enkel dagtickets voor donderdag verkrijgbaar. Wie Kraantje Pappie, The Cure, Justice en Selah Sue aan het werk wil zien, moet snel zijn want er zijn nog maar 2000 tickets over.