Dat Fleetwood Mac komende zomer een grote Amerikaanse tournee plant is geweten, maar dat de band achter Go your own way, Dreams, Rhiannon en Little lies ook enkele Europese shows en festivals aan het lijstje wil toevoegen is vers en vooral goed nieuws. Er gingen al geruchten dat de band het uitverkochte Glastonbury-festival zou headlinen, maar in Rolling Stone zegt Stevie Nicks dat ze "als alles goed gaat" ook een heleboel andere shows en festivals in Europa willen aandoen.

Bovendien verklapte de Nicks dat fans zullen beloond worden met twee nagelnieuwe Fleetwood Mac songs. Heel wat om naar uit te kijken dus, wij hopen alvast dat de Schuer dit leest. (KS)

Dat Fleetwood Mac komende zomer een grote Amerikaanse tournee plant is geweten, maar dat de band achter Go your own way, Dreams, Rhiannon en Little lies ook enkele Europese shows en festivals aan het lijstje wil toevoegen is vers en vooral goed nieuws. Er gingen al geruchten dat de band het uitverkochte Glastonbury-festival zou headlinen, maar in Rolling Stone zegt Stevie Nicks dat ze "als alles goed gaat" ook een heleboel andere shows en festivals in Europa willen aandoen. Bovendien verklapte de Nicks dat fans zullen beloond worden met twee nagelnieuwe Fleetwood Mac songs. Heel wat om naar uit te kijken dus, wij hopen alvast dat de Schuer dit leest. (KS)