Naar schatting liggen er enkele duizenden onuitgebrachte nummers in de kluis, genoeg om de komende decennia albums van Prince te blijven uitbrengen. ABC News beweert dat de kluis met een drilboor werd geopend door The Bremer Trust, die de tijdelijke autoriteit hebben over het landgoed van Prince.

Susan Rogers, de voormalige geluidstechnicus van Prince, liet optekenen dat ze 'meer werk in een maand zouden kunnen uitbrengen dan de meeste mensen in meer dan een jaar.'

Of de muziek ooit echt uitgebracht zal worden, is nog niet duidelijk. Aangezien Prince geen testament naliet, is het erg moeilijk om uit te maken wie recht heeft op de toekomstige winst van zijn platen. Het zou zonde zijn moest de onenigheid tussen de familie van de overleden zanger het uitgeven van de muziek tegenhouden. (LP)

Naar schatting liggen er enkele duizenden onuitgebrachte nummers in de kluis, genoeg om de komende decennia albums van Prince te blijven uitbrengen. ABC News beweert dat de kluis met een drilboor werd geopend door The Bremer Trust, die de tijdelijke autoriteit hebben over het landgoed van Prince. Susan Rogers, de voormalige geluidstechnicus van Prince, liet optekenen dat ze 'meer werk in een maand zouden kunnen uitbrengen dan de meeste mensen in meer dan een jaar.' Of de muziek ooit echt uitgebracht zal worden, is nog niet duidelijk. Aangezien Prince geen testament naliet, is het erg moeilijk om uit te maken wie recht heeft op de toekomstige winst van zijn platen. Het zou zonde zijn moest de onenigheid tussen de familie van de overleden zanger het uitgeven van de muziek tegenhouden. (LP)