Graspop Metal Meeting, de jaarlijkse hoogmis voor liefhebbers van zware metalen, heeft een groot blik namen geopend. In een klap werden vijf van de zes headliners voor de twee mainstages bekendgemaakt: Kiss, Slipknot, Scorpions, Korn en Judas Priest. Andere toppers zijn Alice Cooper, Motörhead, In Flames, Body Count, Within Temptation, Five Finger Death Punch en Godsmack. Bekijk hier de eerste 47 namen.

Het Desselse festival zit aan zijn 20ste editie en wil dat vieren met een ijzersterke affiche. Op 19, 20 en 21 juni worden meer dan 100 metalbands op vijf podia verwacht. 'Er niet bij zijn is geen optie', aldus de organisatie. De ticketverkoop start volgende maand.

Graspop Metal Meeting, de jaarlijkse hoogmis voor liefhebbers van zware metalen, heeft een groot blik namen geopend. In een klap werden vijf van de zes headliners voor de twee mainstages bekendgemaakt: Kiss, Slipknot, Scorpions, Korn en Judas Priest. Andere toppers zijn Alice Cooper, Motörhead, In Flames, Body Count, Within Temptation, Five Finger Death Punch en Godsmack. Bekijk hier de eerste 47 namen.Het Desselse festival zit aan zijn 20ste editie en wil dat vieren met een ijzersterke affiche. Op 19, 20 en 21 juni worden meer dan 100 metalbands op vijf podia verwacht. 'Er niet bij zijn is geen optie', aldus de organisatie. De ticketverkoop start volgende maand.