De zangeres mag van de autoriteiten in Maleisië niet optreden in Kuala Lumpur omwille van religieuze overtuigingen en omdat haar muziek en optredens ingaan tegen de waarden van het volk. Dat schrijven verschillende media.

Momenteel is Ke$ha op wereldtournee, met de show 'Warrior Tour', en er stond een concert gepland in Maleisië. Normaalgezien zou ze optreden in het Stadium Negara in Kuala Lumpur, maar op het allerlaatste moment werd het concert alsnog geannuleerd. Hoewel de autoriteiten in eerste instantie akkoord gingen met haar optreden, inclusief haar 'vuilbekkende' liedjes en uitdagende kledij.

Maar op deze beslissing kwamen de autoriteiten terug, dit tot grote frustratie van de zangeres. Ze tweette: "Voor alle duidelijkheid: ik heb de show niet geannuleerd. Ik mocht niet spelen. Toch wou ik doorgaan, maar dan zouden ze me in de gevangenis plaatsen." Zo waren haar 3,5 miljoen Twitter-volgers meteen ook op de hoogte.(LVR)

De zangeres mag van de autoriteiten in Maleisië niet optreden in Kuala Lumpur omwille van religieuze overtuigingen en omdat haar muziek en optredens ingaan tegen de waarden van het volk. Dat schrijven verschillende media. Momenteel is Ke$ha op wereldtournee, met de show 'Warrior Tour', en er stond een concert gepland in Maleisië. Normaalgezien zou ze optreden in het Stadium Negara in Kuala Lumpur, maar op het allerlaatste moment werd het concert alsnog geannuleerd. Hoewel de autoriteiten in eerste instantie akkoord gingen met haar optreden, inclusief haar 'vuilbekkende' liedjes en uitdagende kledij. Maar op deze beslissing kwamen de autoriteiten terug, dit tot grote frustratie van de zangeres. Ze tweette: "Voor alle duidelijkheid: ik heb de show niet geannuleerd. Ik mocht niet spelen. Toch wou ik doorgaan, maar dan zouden ze me in de gevangenis plaatsen." Zo waren haar 3,5 miljoen Twitter-volgers meteen ook op de hoogte.(LVR)