De Amerikaanse artiest Kanye West (37) heeft een superaanbod gekregen van Planet Hollywood. Volgens TMZ zou de rapper meer dan 3,5 miljoen euro kunnen verdienen door negen concerten te geven in Las Vegas. Toch was Kanye niet onder de indruk van dit bedrag, want hij heeft deze buitenkans aan zich laten voorbijgaan.

Voor dit bedrag had West gedurende drie weken lang drie concerten per week moeten geven. Per show zou hij ongeveer een bedrag van bijna 400.000 euro hebben gekregen. Als hij de deal zou aangenomen hebben, dan zou hij bij de bestbetaalde artiesten in de stad zijn geweest. Onder meer Britney Spears en Celine Dion gingen hem voor, zij kregen respectievelijk 245.000 euro en 375.000 euro per optreden. Momenteel zijn er ook gesprekken aan de gang met Jennifer Lopez. Per optreden in Las Vegas zou zij ongeveer 250.00 euro ontvangen.

De reden waarom Kanye West niet wil optreden in Las Vegas is niet bekend. (LVR)

De Amerikaanse artiest Kanye West (37) heeft een superaanbod gekregen van Planet Hollywood. Volgens TMZ zou de rapper meer dan 3,5 miljoen euro kunnen verdienen door negen concerten te geven in Las Vegas. Toch was Kanye niet onder de indruk van dit bedrag, want hij heeft deze buitenkans aan zich laten voorbijgaan.Voor dit bedrag had West gedurende drie weken lang drie concerten per week moeten geven. Per show zou hij ongeveer een bedrag van bijna 400.000 euro hebben gekregen. Als hij de deal zou aangenomen hebben, dan zou hij bij de bestbetaalde artiesten in de stad zijn geweest. Onder meer Britney Spears en Celine Dion gingen hem voor, zij kregen respectievelijk 245.000 euro en 375.000 euro per optreden. Momenteel zijn er ook gesprekken aan de gang met Jennifer Lopez. Per optreden in Las Vegas zou zij ongeveer 250.00 euro ontvangen. De reden waarom Kanye West niet wil optreden in Las Vegas is niet bekend. (LVR)