In de nacht van 26 mei zal de videoclip van nieuwe single van Kanye West 'New Slaves' geprojecteerd worden op vier verschillende locaties in Gent, onder meer op de Boekentoren en het Gravensteen. Dat staat te lezen op de officiële website van de Amerikaanse zanger.

De single 'New Slaves' is het eerste werk uit zijn nieuwe album 'Yeesus'. De lancering van de nieuwe single ging niet onopgemerkt voorbij. Zo werd de videoclip tegelijkertijd geprojecteerd op de gevels van gebouwen in een zestigtal steden over de hele wereld.

Kanye West kondige kort hierna een nieuwe reeks van projecties aan op zijn website. Zo zijn onder meer Cannes, Amsterdam, Birmingham én Gent de volgende steden die de projecties van Kanye te zien zullen krijgen.

In Gent zullen de beelden geprojecteerd worden op het Gravensteen (22.30 tot 23.30), twee gebouwen in de Belfortstraat (00.30 tot 1.30) en de Sint-Pietersnieuwstraat (23.30 tot 00.30) en op de Boekentoren (21.30 tot 22.30). (LVR)

In de nacht van 26 mei zal de videoclip van nieuwe single van Kanye West 'New Slaves' geprojecteerd worden op vier verschillende locaties in Gent, onder meer op de Boekentoren en het Gravensteen. Dat staat te lezen op de officiële website van de Amerikaanse zanger. De single 'New Slaves' is het eerste werk uit zijn nieuwe album 'Yeesus'. De lancering van de nieuwe single ging niet onopgemerkt voorbij. Zo werd de videoclip tegelijkertijd geprojecteerd op de gevels van gebouwen in een zestigtal steden over de hele wereld. Kanye West kondige kort hierna een nieuwe reeks van projecties aan op zijn website. Zo zijn onder meer Cannes, Amsterdam, Birmingham én Gent de volgende steden die de projecties van Kanye te zien zullen krijgen. In Gent zullen de beelden geprojecteerd worden op het Gravensteen (22.30 tot 23.30), twee gebouwen in de Belfortstraat (00.30 tot 1.30) en de Sint-Pietersnieuwstraat (23.30 tot 00.30) en op de Boekentoren (21.30 tot 22.30). (LVR)