Valentijn lijkt de wereld nog niet uit, want Beyoncé postte een teaserclip van een remix van haar 'Drunk in Love', gemaakt door Kanye West.

In de originele versie neemt manlief Jay Z de honneurs waar, op de remix is Kanye West dus ook te horen. De twee zijn het gewoon om samen te rappen, denk maar aan hun 'Watch The Throne'-samenwerking.

In de clip die Béyoncé met de wereld deelde, is de popster te zien als cowgirl in een weinig verhullende outfit, terwijl ze met een lasso in het rond zwiert. (AB)

Valentijn lijkt de wereld nog niet uit, want Beyoncé postte een teaserclip van een remix van haar 'Drunk in Love', gemaakt door Kanye West.In de originele versie neemt manlief Jay Z de honneurs waar, op de remix is Kanye West dus ook te horen. De twee zijn het gewoon om samen te rappen, denk maar aan hun 'Watch The Throne'-samenwerking.In de clip die Béyoncé met de wereld deelde, is de popster te zien als cowgirl in een weinig verhullende outfit, terwijl ze met een lasso in het rond zwiert. (AB)