De New York Post schrijft dat twee succesvolle muzikanten, Kanye West en Lorde, elkaar gevonden hebben. De 17-jarige Lorde is alvast in de zevende hemel door deze gebeurtenis, want ze is een grote fan van het muzikale werk van Kanye West. Zo heeft de zangeres tijdens haar eigen tournee meerdere nummer van West gecoverd, zoals Flashing Lights en Hold My Liquor. Wat we precies van de samenwerking kunnen verwachten, is nog niet duidelijk.

Eerder deze week lag Kanye West nog onder vuur voor een ongepaste opmerking tijdens een concert in Australië. Zo ging Kanye helemaal uit zijn dak toen een rolstoelganggebruiker niet rechtstond tijdens een van zijn nummers. De rapper werd zo kwaad dat hij het concert stillegde en zijn securitymensen een kijkje ging laten nemen of de persoon wel echt in een rolstoel zat en bijgevolg niet kon rechtstaan. Een pijnlijke uitschuiver voor Kanye, die de wereldpers haalde met dit nieuws. (LVR)

De New York Post schrijft dat twee succesvolle muzikanten, Kanye West en Lorde, elkaar gevonden hebben. De 17-jarige Lorde is alvast in de zevende hemel door deze gebeurtenis, want ze is een grote fan van het muzikale werk van Kanye West. Zo heeft de zangeres tijdens haar eigen tournee meerdere nummer van West gecoverd, zoals Flashing Lights en Hold My Liquor. Wat we precies van de samenwerking kunnen verwachten, is nog niet duidelijk.Eerder deze week lag Kanye West nog onder vuur voor een ongepaste opmerking tijdens een concert in Australië. Zo ging Kanye helemaal uit zijn dak toen een rolstoelganggebruiker niet rechtstond tijdens een van zijn nummers. De rapper werd zo kwaad dat hij het concert stillegde en zijn securitymensen een kijkje ging laten nemen of de persoon wel echt in een rolstoel zat en bijgevolg niet kon rechtstaan. Een pijnlijke uitschuiver voor Kanye, die de wereldpers haalde met dit nieuws. (LVR)