Zanger Justin Timberlake zal op 10 februari zijn opwachting maken op het podium tijdens de 55e editie van de Grammy Awards. Dat heeft de zesvoudige Grammy-winnaar bekendgemaakt.

Enkele weken geleden werd zijn nieuwe single 'Suit & Tie' de ether ingestuurd en dat was duidelijk het begin van heel wat aankomende releases en activiteiten van Timberlake. Zo zal de zanger, na een afwezigheid van vier jaar, terug op het podium staan en dat tijdens de uitreiking van de Grammy's.

Daarnaast verschijnt in maart ook zijn nieuwe album 'The 20/20 Experience'. (LVR)

Zanger Justin Timberlake zal op 10 februari zijn opwachting maken op het podium tijdens de 55e editie van de Grammy Awards. Dat heeft de zesvoudige Grammy-winnaar bekendgemaakt. Enkele weken geleden werd zijn nieuwe single 'Suit & Tie' de ether ingestuurd en dat was duidelijk het begin van heel wat aankomende releases en activiteiten van Timberlake. Zo zal de zanger, na een afwezigheid van vier jaar, terug op het podium staan en dat tijdens de uitreiking van de Grammy's. Daarnaast verschijnt in maart ook zijn nieuwe album 'The 20/20 Experience'. (LVR)