De muziek voor 'Inside Llewyn Davis' zal verzorgd worden door Marcus Mumford en Justin Timberlake. De 'Suit and Tie'-zanger maakte het nieuws zelf bekend in een interview met Capital Fm. "Marcus en ik werkten samen aan de muziek. Ik kan me geen andere wereld inbeelden waar we zo konden samenkomen, maar het was enorm leuk." JT voegde er nog aan toe dat het 'niet alleen een geweldige film wordt, maar ook de muziek fantastisch zal zijn'.

'Inside Llewyn Davis' vertelt het verhaal van de singer-songwriter Llewyn Davis (Oscar Isaac), die door de New Yorkse muziekscene van de jaren '60 dwaalt. De andere hoofdrollen worden gespeeld door Carey Mulligan, John Goodman, F. Murray Abraham en Justin Timberlake zelf. Naast JT en Marcus Mumford zal ook T Bone Burnett te horen zijn op de soundtrack. Hij werkte al eerder samen met de broers Coen voor de films 'O Brother, Where Art Thou?' en 'True Grit'.

De broers Coen staan bekend voor hun postmoderne misdaadkomedies en neo-noir films. Al 30 jaar lang schrijven, produceren en regisseren ze hun eigen projecten. Hun grootste successen behaalden ze met films zoals 'The Big Lebowski', 'Barton Fink', 'O Brother, Where Art Thou', 'No Country For Old Men' en 'Burn After Reading'. (XVdL)

Inside Llewyn Davis (2013)

Mumford and Sons - I Will Wait

Justin Timberlake & Jay-Z - Suit and Tie

De muziek voor 'Inside Llewyn Davis' zal verzorgd worden door Marcus Mumford en Justin Timberlake. De 'Suit and Tie'-zanger maakte het nieuws zelf bekend in een interview met Capital Fm. "Marcus en ik werkten samen aan de muziek. Ik kan me geen andere wereld inbeelden waar we zo konden samenkomen, maar het was enorm leuk." JT voegde er nog aan toe dat het 'niet alleen een geweldige film wordt, maar ook de muziek fantastisch zal zijn'. 'Inside Llewyn Davis' vertelt het verhaal van de singer-songwriter Llewyn Davis (Oscar Isaac), die door de New Yorkse muziekscene van de jaren '60 dwaalt. De andere hoofdrollen worden gespeeld door Carey Mulligan, John Goodman, F. Murray Abraham en Justin Timberlake zelf. Naast JT en Marcus Mumford zal ook T Bone Burnett te horen zijn op de soundtrack. Hij werkte al eerder samen met de broers Coen voor de films 'O Brother, Where Art Thou?' en 'True Grit'. De broers Coen staan bekend voor hun postmoderne misdaadkomedies en neo-noir films. Al 30 jaar lang schrijven, produceren en regisseren ze hun eigen projecten. Hun grootste successen behaalden ze met films zoals 'The Big Lebowski', 'Barton Fink', 'O Brother, Where Art Thou', 'No Country For Old Men' en 'Burn After Reading'. (XVdL) Inside Llewyn Davis (2013) Mumford and Sons - I Will Wait Justin Timberlake & Jay-Z - Suit and Tie