'Ik hoop dat dit je op de juiste manier raakt.' Met deze boodschap voor de fans lanceerde het 31-jarig popidool Justin Timberlake op zijn website zijn eerste single in zes jaar. Timbaland, die meewerkte aan zijn vorig album 'FutureSex/LoveSounds', nam opnieuw de productie voor zijn rekening. Ook rapper Jay-Z is te horen op de nieuwe single. 'The 20/20 experience' wordt zijn derde studioalbum. De release is voor dit jaar gepland.

Timberlake maakte eind jaren '90 het mooie weer bij de boyband *NSYNC. In 2002 ging hij de solotoer op. Hij bracht twee albums uit, in 2002 en 2006, en scoorde hits als 'Rock your body', 'Sexyback' en 'Cry me a river'.

Als acteur was de Amerikaan te zien in 'The Mickey Mouse Club', waarin ook leeftijdsgenoten Britney Spears, Christina Aguilera en Ryan Gosling opdraafden. Zijn eerste groot acteerwerk leverde hij in 'Edison', een geflopte misdaadthriller uit 2005 met Morgan Freeman en Kevin Spacey. Daarna was hij nog te zien in het kidnapdrama 'Alpha Dog' en de Facebookfilm 'The Social Network', van David Fincher, waarin hij Napsteroprichter en internetgoeroe Sean Parker incarneert. (DB)

'Ik hoop dat dit je op de juiste manier raakt.' Met deze boodschap voor de fans lanceerde het 31-jarig popidool Justin Timberlake op zijn website zijn eerste single in zes jaar. Timbaland, die meewerkte aan zijn vorig album 'FutureSex/LoveSounds', nam opnieuw de productie voor zijn rekening. Ook rapper Jay-Z is te horen op de nieuwe single. 'The 20/20 experience' wordt zijn derde studioalbum. De release is voor dit jaar gepland. Timberlake maakte eind jaren '90 het mooie weer bij de boyband *NSYNC. In 2002 ging hij de solotoer op. Hij bracht twee albums uit, in 2002 en 2006, en scoorde hits als 'Rock your body', 'Sexyback' en 'Cry me a river'. Als acteur was de Amerikaan te zien in 'The Mickey Mouse Club', waarin ook leeftijdsgenoten Britney Spears, Christina Aguilera en Ryan Gosling opdraafden. Zijn eerste groot acteerwerk leverde hij in 'Edison', een geflopte misdaadthriller uit 2005 met Morgan Freeman en Kevin Spacey. Daarna was hij nog te zien in het kidnapdrama 'Alpha Dog' en de Facebookfilm 'The Social Network', van David Fincher, waarin hij Napsteroprichter en internetgoeroe Sean Parker incarneert. (DB)