Ook Justin Bieber heeft wel eens last van zijn maag. De 18-jarige popster moest tijdens de openingsshow van zijn tournee Believe in het Amerikaanse Glendale braken op het podium.

Bieber was de song "Out of Town Girl" aan het vertolken toen hij zich plots omdraaide, bukte en zijn maaginhoud leegde voor de voeten van een achtergronddanser.

Na een korte onderbreking van de show verscheen Bieber opnieuw op het podium en excuseerde zich bij de fans. "Het spijt me. Ik ga het een beetje kalmer aan doen", zei de Canadese tieneridool.

Even later, tijdens "Beauty and a Beat" moest Bieber alweer in allerijl naar de coulissen. Hij verontschuldigde zich opnieuw en kon het concert uiteindelijk toch volmaken.

Na afloop tweette de tienerzanger vanuit zijn ziekbed dat een glas melk voor het optreden hem de das had omgedaan. (Belga/DB)

Ook Justin Bieber heeft wel eens last van zijn maag. De 18-jarige popster moest tijdens de openingsshow van zijn tournee Believe in het Amerikaanse Glendale braken op het podium. Bieber was de song "Out of Town Girl" aan het vertolken toen hij zich plots omdraaide, bukte en zijn maaginhoud leegde voor de voeten van een achtergronddanser. Na een korte onderbreking van de show verscheen Bieber opnieuw op het podium en excuseerde zich bij de fans. "Het spijt me. Ik ga het een beetje kalmer aan doen", zei de Canadese tieneridool. Even later, tijdens "Beauty and a Beat" moest Bieber alweer in allerijl naar de coulissen. Hij verontschuldigde zich opnieuw en kon het concert uiteindelijk toch volmaken. Na afloop tweette de tienerzanger vanuit zijn ziekbed dat een glas melk voor het optreden hem de das had omgedaan. (Belga/DB)