Justice, het geesteskind van Gaspard Augé en Xavier de Rosnay en tijdens hun (hippe) begindagen ook wel eens 'de nieuwe Daft Punk' genoemd, heeft een nieuwe elan gegeven aan hun carrière. En het is officieel, want het duo kondigt het nieuwe album 'Woman' zelf aan via Instagram. De opvolger van 'Audio, Video, Disco', hun tweede langspeler uit 2011, zal in november in de rekken liggen.

Het Franse broederpaar met het groot lichtgevend kruis als handelsmerk deelde ook meteen een nieuwe single: 'Randy'.

Afgelopen zomer kwam het duo onverwacht aandraven met een nieuwe single: 'Safe and Sound', tot groot jolijt van de vele fans die goedkeurend hunkerden naar méér. Het nieuwe album is dus in aantocht. Volgend jaar zou Justice ook weer gaan touren. Alleen maar goed nieuws.

(DB)

Justice, het geesteskind van Gaspard Augé en Xavier de Rosnay en tijdens hun (hippe) begindagen ook wel eens 'de nieuwe Daft Punk' genoemd, heeft een nieuwe elan gegeven aan hun carrière. En het is officieel, want het duo kondigt het nieuwe album 'Woman' zelf aan via Instagram. De opvolger van 'Audio, Video, Disco', hun tweede langspeler uit 2011, zal in november in de rekken liggen. Het Franse broederpaar met het groot lichtgevend kruis als handelsmerk deelde ook meteen een nieuwe single: 'Randy'.Afgelopen zomer kwam het duo onverwacht aandraven met een nieuwe single: 'Safe and Sound', tot groot jolijt van de vele fans die goedkeurend hunkerden naar méér. Het nieuwe album is dus in aantocht. Volgend jaar zou Justice ook weer gaan touren. Alleen maar goed nieuws.(DB)