Love, love will tear us apart again

De bekende hit van de Britse rockband Joy Division krijgt een tweede leven in de vorm van een videogame. Het nieuwe spel heet 'Will Love Tear Us Apart?' en geeft spelers de kans om virtuele hartpijnen te beleven.

Het bizarre spel werd ontwikkeld door gamecollectief Mighty Box Games. Bedenker Gordon Callega gebruikte elke regel van het populaire Joy Division-nummer als een nieuw level. De speler kruipt in de huid van een personage dat het einde van zijn relatie beleeft. De gamers moeten "kijken naar de donkere zijde van de liefde: miscommunicatie, emotionele impasse en het verdriet van een scheiding" aldus Callega.

Wie zin heeft in een stevig potje janken kan het spel hier gratis uitproberen. (CB)

Trailer 'Will Love Tear Us Apart?':

Joy Division - 'Love Will Tear Us Apart':

Love, love will tear us apart againDe bekende hit van de Britse rockband Joy Division krijgt een tweede leven in de vorm van een videogame. Het nieuwe spel heet 'Will Love Tear Us Apart?' en geeft spelers de kans om virtuele hartpijnen te beleven. Het bizarre spel werd ontwikkeld door gamecollectief Mighty Box Games. Bedenker Gordon Callega gebruikte elke regel van het populaire Joy Division-nummer als een nieuw level. De speler kruipt in de huid van een personage dat het einde van zijn relatie beleeft. De gamers moeten "kijken naar de donkere zijde van de liefde: miscommunicatie, emotionele impasse en het verdriet van een scheiding" aldus Callega. Wie zin heeft in een stevig potje janken kan het spel hier gratis uitproberen. (CB) Trailer 'Will Love Tear Us Apart?':Joy Division - 'Love Will Tear Us Apart':