"Het is formidabel dingen te doen die men nooit gedaan heeft. Ik heb zin om te leren. Ik kan nog allerlei dingen doen en ga ze doen zolang God me het leven gunt", zei hij op radio Europe 1. De oerrocker speelde in een vijftigtal films maar nooit in een toneelstuk.

Johnny Hallyday, wiens carrière de jongste jaren onder gezondheidsproblemen leed, zal op de planken van het theater Edouard VII de hoofdrol spelen in "Kingdom of Earth" van de Amerikaanse schrijver Tennessee Williams (1911-1983), in een regie van Bernard Murat. Het toneelstuk, dat zich in de jaren 60 afspeelt, werd nooit opgevoerd in Frankrijk en zelden in het buitenland. Het gaat over twee halfbroers die tijdens een storm met elkaar in botsing komen op een gezinsboerderij in Mississippi.

"Het is formidabel dingen te doen die men nooit gedaan heeft. Ik heb zin om te leren. Ik kan nog allerlei dingen doen en ga ze doen zolang God me het leven gunt", zei hij op radio Europe 1. De oerrocker speelde in een vijftigtal films maar nooit in een toneelstuk. Johnny Hallyday, wiens carrière de jongste jaren onder gezondheidsproblemen leed, zal op de planken van het theater Edouard VII de hoofdrol spelen in "Kingdom of Earth" van de Amerikaanse schrijver Tennessee Williams (1911-1983), in een regie van Bernard Murat. Het toneelstuk, dat zich in de jaren 60 afspeelt, werd nooit opgevoerd in Frankrijk en zelden in het buitenland. Het gaat over twee halfbroers die tijdens een storm met elkaar in botsing komen op een gezinsboerderij in Mississippi.