De fans zijn tegenwoordig zo druk bezig met hun mobiele telefoons om foto's op Instagram te zetten dat ze niet meer uit hun dak gaan tijdens een concert. Na afloop heeft John Mayer daardoor het gevoel dat hij een slecht optreden gegeven heeft.

Een concertreeks in Zuid-Amerika betekende gelukkig een boost voor zijn zelfvertrouwen: daar worden de fans nog wel helemaal gek van zijn optreden. Ondertussen heeft hij gemerkt dat het gebrek aan enthousiasme niet aan hem, maar aan Instagram ligt. Ook in de VS worden fans nog wel blij van zijn muziek, maar ze juichen in de richting van hun telefoons en niet naar hem.

Tegenwoordig zoekt Mayer na afloop van een concert zichzelf daarom op op Instagram om te zien hoe de fans hem toegejuicht zouden hebben als ze geen telefoon bij zich gehad zouden hebben. (MS)

Bekijk het fragment

De fans zijn tegenwoordig zo druk bezig met hun mobiele telefoons om foto's op Instagram te zetten dat ze niet meer uit hun dak gaan tijdens een concert. Na afloop heeft John Mayer daardoor het gevoel dat hij een slecht optreden gegeven heeft. Een concertreeks in Zuid-Amerika betekende gelukkig een boost voor zijn zelfvertrouwen: daar worden de fans nog wel helemaal gek van zijn optreden. Ondertussen heeft hij gemerkt dat het gebrek aan enthousiasme niet aan hem, maar aan Instagram ligt. Ook in de VS worden fans nog wel blij van zijn muziek, maar ze juichen in de richting van hun telefoons en niet naar hem. Tegenwoordig zoekt Mayer na afloop van een concert zichzelf daarom op op Instagram om te zien hoe de fans hem toegejuicht zouden hebben als ze geen telefoon bij zich gehad zouden hebben. (MS) Bekijk het fragment