'Silence is Sexy', het zusterproject van The Art Of Noise, geeft zijn eerste namen vrij. In mei komen Jóhann Jóhannsson, Alva Noto en Ryuichi Sakamoto de eerste editie opluisteren.

In navolging van het onlangs opgedoekte Domino Festival kondigde AB al aan een nieuw dubbeproject op te richten: 'The Art Of Noise' vs. 'Silence is Sexy'. Het festival is genoemd naar het gelijknamige album van Einstürzende Neubauten uit 2000. De band die vroeger grossierde in industriële noise en zich nu steeds vaker hult in stilte.

Het programma van 'Silence is Sexy' ziet er voorlopig zo uit:

23/05: Alva Noto + Ryuichi Sakamoto

25/05: Jóhann JóhannssonPieter Devriese

'Silence is Sexy', het zusterproject van The Art Of Noise, geeft zijn eerste namen vrij. In mei komen Jóhann Jóhannsson, Alva Noto en Ryuichi Sakamoto de eerste editie opluisteren.In navolging van het onlangs opgedoekte Domino Festival kondigde AB al aan een nieuw dubbeproject op te richten: 'The Art Of Noise' vs. 'Silence is Sexy'. Het festival is genoemd naar het gelijknamige album van Einstürzende Neubauten uit 2000. De band die vroeger grossierde in industriële noise en zich nu steeds vaker hult in stilte.Het programma van 'Silence is Sexy' ziet er voorlopig zo uit: 23/05: Alva Noto + Ryuichi Sakamoto 25/05: Jóhann Jóhannsson Pieter Devriese