Ancienne Belgique spreekt over een huisartiest als over Joan Wasser oftewel Joan As Police Woman gaat. De getalenteerde singer-songwriter stond al vier keer op het podium van de Brusselse muziektempel. Op zondag 16 maart 2014 duwt ze er nog een concert bij.

De tijden dat de New Yorkse enkel bekend stond als de verloofde van de betreurde Jeff Buckley zijn al lang voorbij. Ze is intussen drie sterke albums ver en werkte samen met Lou Reed, Antony and the Johnsons en Rufus Wainwright. Om maar enkele namen te noemen. Haar nieuwe langspeler 'The Classic' ligt op 10 maart in de rekken. Beluister de titeltrack.

Ancienne Belgique spreekt over een huisartiest als over Joan Wasser oftewel Joan As Police Woman gaat. De getalenteerde singer-songwriter stond al vier keer op het podium van de Brusselse muziektempel. Op zondag 16 maart 2014 duwt ze er nog een concert bij. De tijden dat de New Yorkse enkel bekend stond als de verloofde van de betreurde Jeff Buckley zijn al lang voorbij. Ze is intussen drie sterke albums ver en werkte samen met Lou Reed, Antony and the Johnsons en Rufus Wainwright. Om maar enkele namen te noemen. Haar nieuwe langspeler 'The Classic' ligt op 10 maart in de rekken. Beluister de titeltrack.