Het nummer is een cover van de nineties r&b-klassieker van de meidengroep Brownstone. Voor de video van haar versie werkte Ware opnieuw samen met Kate Moross, die ook al het beeld voor Wares single Wildest Moments verzorgde.

Ware werkte in het verleden al samen met SBTRKT (ze is te horen op zijn debuutplaat en trad al verschillende keren mee live op met Aaron Jeromes electronica-act) en maakte recent furore met de singles Running en Wildest Moments die haar debuut Devotion - goed voor een Mercurynominatie - begeleidden. Op 30 maart '13 kan je Jessie Ware live aan het werk zien in de AB. (RL)

Het nummer is een cover van de nineties r&b-klassieker van de meidengroep Brownstone. Voor de video van haar versie werkte Ware opnieuw samen met Kate Moross, die ook al het beeld voor Wares single Wildest Moments verzorgde. Ware werkte in het verleden al samen met SBTRKT (ze is te horen op zijn debuutplaat en trad al verschillende keren mee live op met Aaron Jeromes electronica-act) en maakte recent furore met de singles Running en Wildest Moments die haar debuut Devotion - goed voor een Mercurynominatie - begeleidden. Op 30 maart '13 kan je Jessie Ware live aan het werk zien in de AB. (RL)