Als jonge fluitspeler werkte Horn in de jaren vijftig met grootheden als Tony Bennett, Miles Davis, Nat King Cole, Chico Hamilton en Frank Sinatra. De fluitist is te horen op grammy's winnende platen.

Vanaf het midden van de jaren zestig vertoefde hij wel eens in India, waar hij in 1968 in Rishikesh met The Beatles was. Een en ander drukte een stempel op zijn meditatieve stijl. Hij nam ook op in de Taj Mahal, wat later op het album "Inside The Taj Mahal" verscheen.

Bij reizen door Egypte, China en Rusland speelde de pionier van de New-Age op spirituele plaatsen. Horn leefde al jaren in Canada en was getrouwd met de Canadese

zangeres en liedjesschrijfster Ann Mortifee. (Belga/LP)

Als jonge fluitspeler werkte Horn in de jaren vijftig met grootheden als Tony Bennett, Miles Davis, Nat King Cole, Chico Hamilton en Frank Sinatra. De fluitist is te horen op grammy's winnende platen. Vanaf het midden van de jaren zestig vertoefde hij wel eens in India, waar hij in 1968 in Rishikesh met The Beatles was. Een en ander drukte een stempel op zijn meditatieve stijl. Hij nam ook op in de Taj Mahal, wat later op het album "Inside The Taj Mahal" verscheen. Bij reizen door Egypte, China en Rusland speelde de pionier van de New-Age op spirituele plaatsen. Horn leefde al jaren in Canada en was getrouwd met de Canadese zangeres en liedjesschrijfster Ann Mortifee. (Belga/LP)