Via de Magna Carta applicatie voor Samsung loste Jay-Z zijn songteksten van het aankomende album. Daarop is te zien dat de rapper op heel wat klinkende namen beroep mag doen. Niet alleen Timberlake, Pharrell, Beyoncé, Timbaland, Nas en Swizz Beatz werkten met hem samen; ook Frank Ocean zal zijn bijdrage leveren aan het toepasselijk getitelde nummer 'Oceans'.

We meldden u reeds dat Jay-Z gegraven heeft in het oeuvre van Nirvana, maar uit de gelekte lyrics blijkt dat de rapper ook gesprokkeld heeft bij REM. Het refrein van 'Heaven' gaat immers als volgt That's Me in the corner/That's me in the spotlight/Losing my religion". Magna Carta Holy Grail ligt op 4 juli bij de platenboer. (KS)

Via de Magna Carta applicatie voor Samsung loste Jay-Z zijn songteksten van het aankomende album. Daarop is te zien dat de rapper op heel wat klinkende namen beroep mag doen. Niet alleen Timberlake, Pharrell, Beyoncé, Timbaland, Nas en Swizz Beatz werkten met hem samen; ook Frank Ocean zal zijn bijdrage leveren aan het toepasselijk getitelde nummer 'Oceans'. We meldden u reeds dat Jay-Z gegraven heeft in het oeuvre van Nirvana, maar uit de gelekte lyrics blijkt dat de rapper ook gesprokkeld heeft bij REM. Het refrein van 'Heaven' gaat immers als volgt That's Me in the corner/That's me in the spotlight/Losing my religion". Magna Carta Holy Grail ligt op 4 juli bij de platenboer. (KS)