In een BBC radioprogramma liet Jamie xx een derde song 'All Under One Roof Raving' horen, nadat hij vorige maand als de tracks 'Sleep Sound' en 'Girl' de wereld instuurde. In zijn nieuwe lied brengt hij naar eigen zeggen een ode aan de Britse 'rave scene'. Dat doet hij door onder meer samples te gebruiken van Fiorucci Made Me Hardcore, een film van Mark Leckey uit 1999 over de Britse clubcultuur, eronder te mixen.

Deze zomer staat Jamie xx onder meer nog op Glastonbury, maar dus ook zeker nog in de studio. Hij wil zijn solo lp snel afwerken. (AB)

In een BBC radioprogramma liet Jamie xx een derde song 'All Under One Roof Raving' horen, nadat hij vorige maand als de tracks 'Sleep Sound' en 'Girl' de wereld instuurde. In zijn nieuwe lied brengt hij naar eigen zeggen een ode aan de Britse 'rave scene'. Dat doet hij door onder meer samples te gebruiken van Fiorucci Made Me Hardcore, een film van Mark Leckey uit 1999 over de Britse clubcultuur, eronder te mixen.Deze zomer staat Jamie xx onder meer nog op Glastonbury, maar dus ook zeker nog in de studio. Hij wil zijn solo lp snel afwerken. (AB)