Broos maar dansbaar, dat lijkt Jamie xx zijn credo te zijn wanneer hij een nummer herwerkt. De hippe vogel verandert alles wat hij aanraakt in goud en een remix van zijn hand is meteen goed voor tien extra 'coolpoints'. Niet dat Adele om 'cool' verlegen zit, maar met een albumrelease voor de deur is de aandacht die zo een samenwerking met zich meebrengt natuurlijk mooi meegenomen.

Voor de opnames van '21' werkte ze samen met de niet minder dan legendarische producer Rick Rubin en met Paul Epworth die bekend is van zijn werk met Florence and The Machine.
Knack Focus ging trouwens samen zitten met de Britse chanteuse om het over haar nieuwe werk te hebben. Het interview leest u in de editie van 12 januari.


Arnout Vermeire

Broos maar dansbaar, dat lijkt Jamie xx zijn credo te zijn wanneer hij een nummer herwerkt. De hippe vogel verandert alles wat hij aanraakt in goud en een remix van zijn hand is meteen goed voor tien extra 'coolpoints'. Niet dat Adele om 'cool' verlegen zit, maar met een albumrelease voor de deur is de aandacht die zo een samenwerking met zich meebrengt natuurlijk mooi meegenomen. Voor de opnames van '21' werkte ze samen met de niet minder dan legendarische producer Rick Rubin en met Paul Epworth die bekend is van zijn werk met Florence and The Machine. Knack Focus ging trouwens samen zitten met de Britse chanteuse om het over haar nieuwe werk te hebben. Het interview leest u in de editie van 12 januari. Arnout Vermeire