James Franco kruipt in de huid van Kanye West en Seth Rogen speelt Kim Kardashian. Dat is het recept van de knotsgekke parodie die de acteurs hebben gemaakt op de videoclip van het nieuwe nummer 'Bound 2' van Kanye West.

Lang heeft het niet geduurd: de nieuwe videoclip van Kanye West heeft een eigen parodie. Het zijn acteurs James Franco en Seth Rogen die zich geïnspireerd voelden door Kanye's videoclip en besloten om, tussen de opnames van de nieuwe film 'The Interview' door, een eigen versie van de videoclip te maken.

Oordeel zelf over het eindresultaat:

(LVR)

James Franco kruipt in de huid van Kanye West en Seth Rogen speelt Kim Kardashian. Dat is het recept van de knotsgekke parodie die de acteurs hebben gemaakt op de videoclip van het nieuwe nummer 'Bound 2' van Kanye West. Lang heeft het niet geduurd: de nieuwe videoclip van Kanye West heeft een eigen parodie. Het zijn acteurs James Franco en Seth Rogen die zich geïnspireerd voelden door Kanye's videoclip en besloten om, tussen de opnames van de nieuwe film 'The Interview' door, een eigen versie van de videoclip te maken. Oordeel zelf over het eindresultaat:(LVR)