De helft van zijn nieuwe plaat werd de voorbije maanden al online geplaatst door Universal, Blake's platenlabel, zelf. Volgens de zanger een ergerlijke poging om interesse te wekken en mensen op de 'koop'-knop te doen drukken.

Uit een interview met The Guardian blijkt nu dat Blake het stilaan heeft gehad met de hele affaire. "Waarom zouden mensen mijn plaat eigenlijk niet illegaal downloaden? Universal hoopt dat luisteraars toch nog de juiste beslissing zullen maken, maar eerlijkgezegd geef ik er niet meer om. Je zou eens moeten weten welke marketingtrucs ze allemaal uithalen om de verkoop van de plaat te stimuleren. Het schip (de muziekindustrie) is aan het zinken, en de passagiers doen er alles aan om te ontsnappen."

Onlangs nog gaf Blake zijn nieuwe single en collaboratie met Wu Tang Clan's RZA 'Take A Fall For Me' prijs. (JD)

De helft van zijn nieuwe plaat werd de voorbije maanden al online geplaatst door Universal, Blake's platenlabel, zelf. Volgens de zanger een ergerlijke poging om interesse te wekken en mensen op de 'koop'-knop te doen drukken. Uit een interview met The Guardian blijkt nu dat Blake het stilaan heeft gehad met de hele affaire. "Waarom zouden mensen mijn plaat eigenlijk niet illegaal downloaden? Universal hoopt dat luisteraars toch nog de juiste beslissing zullen maken, maar eerlijkgezegd geef ik er niet meer om. Je zou eens moeten weten welke marketingtrucs ze allemaal uithalen om de verkoop van de plaat te stimuleren. Het schip (de muziekindustrie) is aan het zinken, en de passagiers doen er alles aan om te ontsnappen." Onlangs nog gaf Blake zijn nieuwe single en collaboratie met Wu Tang Clan's RZA 'Take A Fall For Me' prijs. (JD)