De Franse groep The Shoes strikte acteur Jake Gyllenhaal en regisseur Daniel Wolfe voor hun video van 'Time To Dance'. In de acht minuten durende clip speelt Jake Gyllenhaal een seriemoordenaar die steevast zijn schermpak aantrekt om daarna zijn slachtoffers met een sabel te vermoorden.

Regisseur Daniel Wolfe werkte al samen met de groep uit Reims voor de clip van het nummer 'Stay The Same'. Het is ook niet de eerste keer dat Gyllenhaal acteert in een muziekvideo want eerder was hij te zien in de clip van Vampire Weekend's Giving Up The Sun.

De video voor 'Time To Dance' toont enige gelijkenis met 'American Psycho'. De auteur van het boek, Bret Easton Ellis liet op twitter weten dat hij de clip van The Shoes wel kon smaken: "I think I really, really like this a lot."

'Time To Dance' en 'Stay The Same' verschenen vorig jaar op The Shoes' debuutalbum 'Crack My Bones'.

The Shoes spelen zaterdag 14 juli op Dourfestival.

(LK)

De Franse groep The Shoes strikte acteur Jake Gyllenhaal en regisseur Daniel Wolfe voor hun video van 'Time To Dance'. In de acht minuten durende clip speelt Jake Gyllenhaal een seriemoordenaar die steevast zijn schermpak aantrekt om daarna zijn slachtoffers met een sabel te vermoorden. Regisseur Daniel Wolfe werkte al samen met de groep uit Reims voor de clip van het nummer 'Stay The Same'. Het is ook niet de eerste keer dat Gyllenhaal acteert in een muziekvideo want eerder was hij te zien in de clip van Vampire Weekend's Giving Up The Sun. De video voor 'Time To Dance' toont enige gelijkenis met 'American Psycho'. De auteur van het boek, Bret Easton Ellis liet op twitter weten dat hij de clip van The Shoes wel kon smaken: "I think I really, really like this a lot." 'Time To Dance' en 'Stay The Same' verschenen vorig jaar op The Shoes' debuutalbum 'Crack My Bones'. The Shoes spelen zaterdag 14 juli op Dourfestival. (LK)