Uit metingen van Nielsen Media Research, een onderzoeksbureau dat o.a. de airplay op Europese radio's meet, blijkt dat tussen 22 en 28 april 'Anger never dies' van Hooverphonic het meest werd gespeeld op de Italiaanse radiozenders. De Belgische popgroep steekt hiermee de Italiaanse zangers Luciano Ligabue en Vasco Rossi voorbij. Met 'Il meglio deve ancora venire' en 'Eh...Gia' bezetten zij de tweede en derde plaats.

Vanavond treedt Hooverphonic op in Warschau in Polen. In België zullen Alex Callier en co op verschillende zomerfestivals spelen, waaronder op het Openluchttheater Rivierenhof (25 juni), de Francofolies in Spa (22 juli), de Lokerse Feesten (7 augustus) en het Brussels Summer Festival.

N.M.

Uit metingen van Nielsen Media Research, een onderzoeksbureau dat o.a. de airplay op Europese radio's meet, blijkt dat tussen 22 en 28 april 'Anger never dies' van Hooverphonic het meest werd gespeeld op de Italiaanse radiozenders. De Belgische popgroep steekt hiermee de Italiaanse zangers Luciano Ligabue en Vasco Rossi voorbij. Met 'Il meglio deve ancora venire' en 'Eh...Gia' bezetten zij de tweede en derde plaats. Vanavond treedt Hooverphonic op in Warschau in Polen. In België zullen Alex Callier en co op verschillende zomerfestivals spelen, waaronder op het Openluchttheater Rivierenhof (25 juni), de Francofolies in Spa (22 juli), de Lokerse Feesten (7 augustus) en het Brussels Summer Festival. N.M.