De Canadese indieband Arcade Fire brengt op 9 september een nieuwe single in lange tijd uit. Om 21uur om precies te zijn. Maar volgens Pitchfork is 'Reflektor', de titel van de langverwachte track, gelekt. De streaming was even te beluisteren op het online muziekplatform Bandcamp en is intussen ook gedropt op SoundCloud.

Ook David Bowie zou te horen zijn op de comebacksingle van de Canadezen. The Thin White Duke, een zelfverklaarde Arcade Fire diehard, zou naar verluidt de bandleden en producer James Murphy in de New Yorkse Electric Lady Studios vervoegd hebben. Met onderstaand nummer, althans de lange versie, als resultaat. Oordeel zelf. De hype rond Arcade Fire goes on. (DB)

De Canadese indieband Arcade Fire brengt op 9 september een nieuwe single in lange tijd uit. Om 21uur om precies te zijn. Maar volgens Pitchfork is 'Reflektor', de titel van de langverwachte track, gelekt. De streaming was even te beluisteren op het online muziekplatform Bandcamp en is intussen ook gedropt op SoundCloud. Ook David Bowie zou te horen zijn op de comebacksingle van de Canadezen. The Thin White Duke, een zelfverklaarde Arcade Fire diehard, zou naar verluidt de bandleden en producer James Murphy in de New Yorkse Electric Lady Studios vervoegd hebben. Met onderstaand nummer, althans de lange versie, als resultaat. Oordeel zelf. De hype rond Arcade Fire goes on. (DB)