De eerste naam voor het Cactusfestival is bekendgemaakt: Iron and Wine. Dat laat de organisatie van het werelds festival via hun website weten.

Op zondag 10 juli, de laatste dag van de Brugse driedaagse, komt Iron & Wine de laatste plaat 'Kiss Each Other clean' voorstellen aan West-Vlaanderen. Met Sam Beam legt Cactusfestival al meteen de lat hoog. Het festival vindt plaats in het tweede weekend van de zomervakantie, van 8-10 juli.

In afwachting van een zon die iets harder schijnt, een netjes geïnstalleerd festivalterrein en de aankondiging van nog meer namen alvast 'Walking Far From Home uit 'Kiss Each Other Clean' van Iron and Wine:

Pieter Devriese

De eerste naam voor het Cactusfestival is bekendgemaakt: Iron and Wine. Dat laat de organisatie van het werelds festival via hun website weten. Op zondag 10 juli, de laatste dag van de Brugse driedaagse, komt Iron & Wine de laatste plaat 'Kiss Each Other clean' voorstellen aan West-Vlaanderen. Met Sam Beam legt Cactusfestival al meteen de lat hoog. Het festival vindt plaats in het tweede weekend van de zomervakantie, van 8-10 juli. In afwachting van een zon die iets harder schijnt, een netjes geïnstalleerd festivalterrein en de aankondiging van nog meer namen alvast 'Walking Far From Home uit 'Kiss Each Other Clean' van Iron and Wine:Pieter Devriese