Bijna vijftig jaar na de release van het nummer 'Like a Rolling Stone' van Bob Dylan krijgt het lied voor het eerst een videoclip. Het zou gaan om een interactieve clip waarbij de kijker kan kiezen tussen verschillende verhaallijnen.

Het iconische lied uit 1965 verscheen voor het eerst op het album Highway 61 Revisited van Bob Dylan, maar werd intussen al door talloze artiesten gecoverd. Onder andere Jimi Hendrix, Cher, David Bowie, en - hoe kan het ook anders - The Rolling Stones brachten hun versie van de wereldberoemde song van Dylan.

In de clip zullen er zestien verschillende verhaallijnen worden aangeboden waar de kijker tussen kan zappen. Het zal gaan om fictieve televisieprogramma's waarin de presentator en diens gasten het lied lip syncen. Er werd ook een vintage kanaal voorzien waarin de bard himself zijn lied ten uitvoer brengt.

De videoclip zal gelanceerd worden op deofficiële website van Bob Dylan en dient als promo voor de nieuwe cd-box 'The Complete Album Collection Volume 1'. (LP)

Bijna vijftig jaar na de release van het nummer 'Like a Rolling Stone' van Bob Dylan krijgt het lied voor het eerst een videoclip. Het zou gaan om een interactieve clip waarbij de kijker kan kiezen tussen verschillende verhaallijnen. Het iconische lied uit 1965 verscheen voor het eerst op het album Highway 61 Revisited van Bob Dylan, maar werd intussen al door talloze artiesten gecoverd. Onder andere Jimi Hendrix, Cher, David Bowie, en - hoe kan het ook anders - The Rolling Stones brachten hun versie van de wereldberoemde song van Dylan. In de clip zullen er zestien verschillende verhaallijnen worden aangeboden waar de kijker tussen kan zappen. Het zal gaan om fictieve televisieprogramma's waarin de presentator en diens gasten het lied lip syncen. Er werd ook een vintage kanaal voorzien waarin de bard himself zijn lied ten uitvoer brengt. De videoclip zal gelanceerd worden op deofficiële website van Bob Dylan en dient als promo voor de nieuwe cd-box 'The Complete Album Collection Volume 1'. (LP)