'Instant Crush' is de vierde single van Daft Punk. Het Franse duo strikte voor de fonkelnieuwe videoclip Julian Casablancas, u bekend als de frontman van The Strokes. Een kleine cadeau van de goede sint voor de grote fans.

Wie al aan de spar denkt kan de stijlvolle luxueuze vinyluitgave van Random Access Memories op zijn boodschappenlijst zetten. De gelukkige krijgt er een duo Star Trek-achtige, gouden en zilveren USB-sticks (audio en video in hoge kwaliteit included), een 10-inchplaatje waarop het integrale interview met Giorgio Moroder te horen is, en een glossy fotoboek vol beelden achter de studioschermen bovenop. U moet er wel 205 euro voor neertellen.

'Instant Crush' is de vierde single van Daft Punk. Het Franse duo strikte voor de fonkelnieuwe videoclip Julian Casablancas, u bekend als de frontman van The Strokes. Een kleine cadeau van de goede sint voor de grote fans. Wie al aan de spar denkt kan de stijlvolle luxueuze vinyluitgave van Random Access Memories op zijn boodschappenlijst zetten. De gelukkige krijgt er een duo Star Trek-achtige, gouden en zilveren USB-sticks (audio en video in hoge kwaliteit included), een 10-inchplaatje waarop het integrale interview met Giorgio Moroder te horen is, en een glossy fotoboek vol beelden achter de studioschermen bovenop. U moet er wel 205 euro voor neertellen.