In beeld: Domino11

In beeld: Domino11
08/04: Intangible States, AB Box Bevreemdende mash-up van elektro, rock, pop, ambient, jazz en post-rock in een audiovisuele performance gegoten. Méér dan enkel een concert.

Intangible States Fotoslider

08/04: Intangible States, AB Box Bevreemdende mash-up van elektro, rock, pop, ambient, jazz en post-rock in een audiovisuele performance gegoten. Méér dan enkel een concert.

Alva Noto

08/04: Alva Noto & Blixa Bargeld, AB BOX Grootheid van Einstürzende Neubauten doen het met legende van Raster_Noton. Blixa Bargeld vergezelt Alva Noto voor een partijtje krijsen en croonen op de tonen van minimalistische elektronica.

Agnes Obel

09/04: Agnes Obel, Theater Deense nimf Agnes Obel dartelt over de weidse velden van het pop- en het singer-songwriterschap. Live bijgestaan door enkel een celliste laat ze haar kristalheldere stem graag slijpen door de muren van de Ancienne Belgique.

Wu Lyf

09/04: WU LYF, AB Club Baffling. Het is een van de meets gebruikte trefwoorden wat de muziek van Wu Lyf kan beschrijven. Of nog: het intelligente MGMT. Wat zeg je daarvan?

B&S

10/04: Belle & Sebastian, Zaal Het uithangbord van deze laatste editie van DominoFestival. Zeemzoete pop met prozaïsche teksten waar menig singer-songwriter zijn tanden op stuk bijt. Voor de tragen van geest: het concert is helaas al uitverkocht.

DanDeacon

11/04: Dan Deacon, Zaal Gloeiend hete elektronicapop. Live een ware sensatie, en niet enkel om dat licht corpulente lijf van Dan. Op de tonen van een losgeslagen 'Wooody Wooodpecker' de macarena dansen? Maak die heupen al maar los?

Battles

11/04: Battles, Zaal Hoewel 'Mirrored' al uit 2007 dateert, kan Battles nog steeds surfen op de golven van het succes. Met 'Glass Drop' zit er een nieuwe golf in de vorm van een tweede plaat aan te komen. Ideaal om hen net voor de release ervan al eens op de AB-rooster te leggen.

José Gonzalez

12/04: José Gonzalez & Göteborg String Theory, AB Flex De Zweed José Gonzalez lijkt stilaan het juk van einzelganger over de haag te werpen. Nadat de man eerder al zijn gezelschap uitbreidde tot drie. Met Göteborg String Theory verzevenvoudigt hij dat gezelschap. Of dat zeven keer zo'n goede muziek oplevert kom je dinsdag te weten in AB Flex.