'Blackstar', het 28ste album van David Bowie, verscheen enkele dagen voor zijn overlijden. De tracklist bevat onder meer het elegant gecroonde I Can't Give Everything Away waarin de meester aangaf dat hij nog altijd ambachtelijke liedjes in de vingers had. Het is tevens de derde single uit de plaat.

Grafisch ontwerper Jonathan Barnbrook, die ook het artwork van het album verzorgde, regisseerde de clip. Zijn tribute voor Bowie is een eenvoudige boodschap van hoop voor moeilijke momenten in het leven.

Barnbrook ontwierp eerder de hoezen van de albums 'Heathen' (2002), 'Reality' (2003) en 'The Next Day' (2013). (DB)

'Blackstar', het 28ste album van David Bowie, verscheen enkele dagen voor zijn overlijden. De tracklist bevat onder meer het elegant gecroonde I Can't Give Everything Away waarin de meester aangaf dat hij nog altijd ambachtelijke liedjes in de vingers had. Het is tevens de derde single uit de plaat. Grafisch ontwerper Jonathan Barnbrook, die ook het artwork van het album verzorgde, regisseerde de clip. Zijn tribute voor Bowie is een eenvoudige boodschap van hoop voor moeilijke momenten in het leven. Barnbrook ontwierp eerder de hoezen van de albums 'Heathen' (2002), 'Reality' (2003) en 'The Next Day' (2013). (DB)