De überhippe Britse band Hot Chip speelde afgelopen zaterdag in de Radio 1-show BBC Live Lounge van Jo Whiley een livesessie. Daarin kwamen achtereenvolgens hun eigen single I Feel Better en een cover van Shakira's She Wolf aan bod. De cover vond in geen tijd zijn weg naar een flink aantal muzieksites en -blogs en is nu al een hit op Youtube.

Hot Chip-zanger Alexis Taylor en zijn bende nerds werden tijdens de sessie bijgestaan door Scritti Politti-gitarist Green Gartside.

Hot Chip speelt in augustus op Pukkelpop.

U kan Hot Chips versie van Shakira's She Wolf hier beluisteren:

Freek Lauwers

De überhippe Britse band Hot Chip speelde afgelopen zaterdag in de Radio 1-show BBC Live Lounge van Jo Whiley een livesessie. Daarin kwamen achtereenvolgens hun eigen single I Feel Better en een cover van Shakira's She Wolf aan bod. De cover vond in geen tijd zijn weg naar een flink aantal muzieksites en -blogs en is nu al een hit op Youtube. Hot Chip-zanger Alexis Taylor en zijn bende nerds werden tijdens de sessie bijgestaan door Scritti Politti-gitarist Green Gartside. Hot Chip speelt in augustus op Pukkelpop. U kan Hot Chips versie van Shakira's She Wolf hier beluisteren: Freek Lauwers