Hooverphonic zal zaterdag de Amerikaanse zanger en pianist Randy Newman vervangen als afsluiter op Jazz Middelheim in Wilrijk. De Belgische band brengt daarvoor twaalf klassieke muzikanten mee. De festivalorganisatie moest in allerijl op zoek naar een vervanger voor Newman, die wegens ziekte verstek moest laten gaan.

De gelegenheidsbezetting rond Alex Callier, Raymond Geerts en Noémie Wolfs is dus de nieuwe afsluiter van de voorlaatste festivaldag op de prachtige locatie in het Wilrijkse Park Den Brandt. De band zal hun grootste hits brengen als 'The World Is Mine', 'The Night Before' en 'Happiness', maar dus in orkestversie. (DB)

Hooverphonic zal zaterdag de Amerikaanse zanger en pianist Randy Newman vervangen als afsluiter op Jazz Middelheim in Wilrijk. De Belgische band brengt daarvoor twaalf klassieke muzikanten mee. De festivalorganisatie moest in allerijl op zoek naar een vervanger voor Newman, die wegens ziekte verstek moest laten gaan.De gelegenheidsbezetting rond Alex Callier, Raymond Geerts en Noémie Wolfs is dus de nieuwe afsluiter van de voorlaatste festivaldag op de prachtige locatie in het Wilrijkse Park Den Brandt. De band zal hun grootste hits brengen als 'The World Is Mine', 'The Night Before' en 'Happiness', maar dus in orkestversie. (DB)