In een kapel in New Jersey werd muziek van Grimmie afgespeeld en namen mensen het woord, aldus de Amerikaanse media zaterdag. De 22-jarige zangeres werd donderdag begraven.

"Toen de gewapende man naar haar toe kwam, ontving ze hem met open armen", zei haar broer tijdens de plechtigheid. "Haar armen waren altijd geopend. Zo ging ze om met iedereen die ze kende."

De begrafenis van Grimmie werd betaald door de zanger van de Amerikaanse groep Maroon 5, Adam Levine, die Grimmie in 2014 leerde kennen toen hij jurylid was in de talentenshow "The Voice". De 22-jarige zangeres werd op 10 juni neergeschoten door een klaarblijkelijk geesteszieke fan, die zichzelf na de aanval van het leven beroofde. (Belga)

In een kapel in New Jersey werd muziek van Grimmie afgespeeld en namen mensen het woord, aldus de Amerikaanse media zaterdag. De 22-jarige zangeres werd donderdag begraven."Toen de gewapende man naar haar toe kwam, ontving ze hem met open armen", zei haar broer tijdens de plechtigheid. "Haar armen waren altijd geopend. Zo ging ze om met iedereen die ze kende." De begrafenis van Grimmie werd betaald door de zanger van de Amerikaanse groep Maroon 5, Adam Levine, die Grimmie in 2014 leerde kennen toen hij jurylid was in de talentenshow "The Voice". De 22-jarige zangeres werd op 10 juni neergeschoten door een klaarblijkelijk geesteszieke fan, die zichzelf na de aanval van het leven beroofde. (Belga)