'Ik heb geen geheimen meer', zegt Ocean. De rapper vertelt hoe hij vier jaar geleden verliefd werd op een jongen en sluit zijn bericht af met de woorden: 'ik voel me een vrij man. Als ik aandachtig luister, hoor ik de hemel neerdalen.'

Oceans outing is minstens opmerkelijk te noemen. Odd Future kwam in 2011 immers in het oog van een mediastorm terecht toen een Nieuw-Zeelandse rechter de groep van homofobe uitspraken beschuldigde en een optreden liet aflassen.

Syd the Kid, het enige vrouwelijke groepslid, is een lesbienne en Ocean heeft zelf steeds ontkend dat hij iets tegen homo's zou hebben. Toch heeft hij de beruchte teksten van Odd Future altijd met volle overtuiging gebracht.

Tyler, The Creator liet op twitter al weten dat hij trots is op Ocean. (AVL)

'Ik heb geen geheimen meer', zegt Ocean. De rapper vertelt hoe hij vier jaar geleden verliefd werd op een jongen en sluit zijn bericht af met de woorden: 'ik voel me een vrij man. Als ik aandachtig luister, hoor ik de hemel neerdalen.'Oceans outing is minstens opmerkelijk te noemen. Odd Future kwam in 2011 immers in het oog van een mediastorm terecht toen een Nieuw-Zeelandse rechter de groep van homofobe uitspraken beschuldigde en een optreden liet aflassen.Syd the Kid, het enige vrouwelijke groepslid, is een lesbienne en Ocean heeft zelf steeds ontkend dat hij iets tegen homo's zou hebben. Toch heeft hij de beruchte teksten van Odd Future altijd met volle overtuiging gebracht. Tyler, The Creator liet op twitter al weten dat hij trots is op Ocean. (AVL)