Fatboy Slim, Boys Noize, Laidback Luke, Rusko, Diplo, Steve Aoki, A-Trak, Brodinski, Buraka Som Sistema en vele anderen maken van 6 januari tot 9 januari 2012 het mooie weer op het cruiseschip 'MSC Poesia'. De DJ's zullen namelijk non-stop elektronische feestjes draaiende houden aan boord van de Holy Ship. De vierdaagse cruise naar de Bahama's gaat van start met een 'kick off party' in Fort Lauderdale (Florida) en maakt een stop op de Bahama's voor een unieke fuif op een privaat strand met o.a. Fatboy Slim en Diplo. Ongeveer 2500 gasten kunnen van dit unieke feestje genieten.

De cruise vertrekt op 6 januari in Fort Lauderdale en keert terug op 9 januari. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 449 dollar per persoon. Voor 1499 dollar overnacht je in een suite met balkon. Meer informatie vindt u hier.

(NM)

Fatboy Slim, Boys Noize, Laidback Luke, Rusko, Diplo, Steve Aoki, A-Trak, Brodinski, Buraka Som Sistema en vele anderen maken van 6 januari tot 9 januari 2012 het mooie weer op het cruiseschip 'MSC Poesia'. De DJ's zullen namelijk non-stop elektronische feestjes draaiende houden aan boord van de Holy Ship. De vierdaagse cruise naar de Bahama's gaat van start met een 'kick off party' in Fort Lauderdale (Florida) en maakt een stop op de Bahama's voor een unieke fuif op een privaat strand met o.a. Fatboy Slim en Diplo. Ongeveer 2500 gasten kunnen van dit unieke feestje genieten. De cruise vertrekt op 6 januari in Fort Lauderdale en keert terug op 9 januari. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 449 dollar per persoon. Voor 1499 dollar overnacht je in een suite met balkon. Meer informatie vindt u hier. (NM)