"We beslisten meteen om de komende weken alles af te zeggen, het leven van onze vriend gaat voor", vertelde Dirnt. Armstrong ging in rehab na zijn woede-uitbarsting tijdens hun optreden op het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas. "Het was toen duidelijk dat we erdoor zaten. We hadden in tijden niet meer geslapen."

Intussen spendeert de frontman al zijn tijd in de kliniek en bij zijn familie. Dirnt voegde eraan toe dat hij voor het eerst in twintig jaarArmstrong zo gezien heeft. Hij sprak ook over de druk die gepaard ging met de release van hun nieuwe album "iUno!", wat hij een enorme opgave noemde.

Ondanks Armstrongs problemen komt de release van de andere twee albums niet in gevaar: "iDos!" komt uit op 12 november, "iTré!" op 14 januari. (jv)

Hieronder vind je het filmpje over Armstrongs woede-uitbarsting:

"We beslisten meteen om de komende weken alles af te zeggen, het leven van onze vriend gaat voor", vertelde Dirnt. Armstrong ging in rehab na zijn woede-uitbarsting tijdens hun optreden op het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas. "Het was toen duidelijk dat we erdoor zaten. We hadden in tijden niet meer geslapen." Intussen spendeert de frontman al zijn tijd in de kliniek en bij zijn familie. Dirnt voegde eraan toe dat hij voor het eerst in twintig jaarArmstrong zo gezien heeft. Hij sprak ook over de druk die gepaard ging met de release van hun nieuwe album "iUno!", wat hij een enorme opgave noemde. Ondanks Armstrongs problemen komt de release van de andere twee albums niet in gevaar: "iDos!" komt uit op 12 november, "iTré!" op 14 januari. (jv) Hieronder vind je het filmpje over Armstrongs woede-uitbarsting: